ΥΛΙΚΑ
10 κουταλιές της σούπας χυμός από ρόδια
3κουταλιές αμυγδαλόλαδο
1γρ βασιλικός πολτός
Εκτέλεση
Μέσα στο αμυγδαλόλαδο ,ρίχνουμε τον χυμό
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Αν δεν έχετε βασιλικό πολτό, τότε χρησιμοποιείστε
1 κουταλάκι ,όχι γεμάτο μέλι αγνό και αντί για αμυγδα
λόλαδο,βάλτε λάδι φαγητού αρίστης ποιότητας! Είναι ΄
συνταγή 100 ετων από την πεθερά μου, η οποία ήταν
αισθητικός για 50 χρόνια ατις κυρίες των ανακτόρων!
10 κουταλιές της σούπας χυμός από ρόδια
3κουταλιές αμυγδαλόλαδο
1γρ βασιλικός πολτός
Εκτέλεση
Μέσα στο αμυγδαλόλαδο ,ρίχνουμε τον χυμό
τας συνεχώς,μέχρι να ενσωματωθού τα τρία υλι
κά πολύ καλά! Όταν το μίγμα είναι έτοιμο,απλώ
νουμε,μόνο στο μέρος όπου υπάρχουν πολύ έντο
νες ρυτίδες και αφήνουμε τον πολτό 40 λεπτά πε
ρίπου,επάνω στην επιδερμίδα μας.Μετά ξεπλένου
με πρώτα με χλιαρό νερό και μετά με κρύο!ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Αν δεν έχετε βασιλικό πολτό, τότε χρησιμοποιείστε
1 κουταλάκι ,όχι γεμάτο μέλι αγνό και αντί για αμυγδα
λόλαδο,βάλτε λάδι φαγητού αρίστης ποιότητας! Είναι ΄
συνταγή 100 ετων από την πεθερά μου, η οποία ήταν
αισθητικός για 50 χρόνια ατις κυρίες των ανακτόρων!